Kategorie: mięso

Różnica między mięsem a rasą kurną

Přidáno 20.04.2020

Czy utrzymujesz kury na jaja lub ich mięso? Jakkolwiek masz go w domu ze smakiem, istnieją rasy kur, które są bardziej odpowiednie dla jaj, ...

Czytaj dalej

Mięso i kości dla kur: dać lub wolą wyrzucić

Přidáno 20.04.2020

To, że kury mają symbiotyczny związek z naszą kuchnią, jest więcej niż pewne. Ale gdzie jest granica tego, co kury powinny dostać z kuchni, ...

Czytaj dalej

Mięso drobiowe lub które kura smakuje najlepiej

Přidáno 20.04.2020

Jeśli jesteś miłośnikiem mięsa drobiowego, wiesz, że to mięso jest jednym z najczęściej używanych składników w naszej kuchni, najbardziej ...

Czytaj dalej

Dziewięć smaków indyka

Přidáno 20.04.2020

Turcja jest największym rodzajem tradycyjnego drobiu domowego, a jego mięso oferuje wiele możliwości przetwarzania.

Czytaj dalej

Hoduj francuskich elegans w postaci męskiej kaczki

Přidáno 20.04.2020

Ruiny bardzo przypominają wyglądem krzyżówkę, z której rasa ta pochodziła we Francji w XIX wieku. hodowane.

Czytaj dalej

Wypróbuj różnorodne mięso indycze

Přidáno 20.04.2020

Mięso z indyka jest jednym z ulubionych przysmaków i popularnym odrodzeniem menu dzięki bogactwu wariantów przetwarzania.

Czytaj dalej

Kura globetrotter # 3: Brazylijska skrzynka z mięsem drobiowym

Přidáno 20.04.2020

W kwietniu świat wstrząsnęła sprawa dotycząca eksportu zepsutego mięsa z brazylijskich zakładów przetwórczych.

Czytaj dalej

Przyszłość kurczaka: szybcy już nie latają

Přidáno 20.04.2020

Dość wolno rosnący kurczak = najbliższa przyszłość kur. 47-dniowe pisklęta zadzwoniły na półkach.

Czytaj dalej

cbar.basic.headline

Dopasowujemy się do Twoich potrzeb. Aby być jak najlepszym, potrzebujemy Twojej zgody na wykorzystywanie poszczególnych plików cookies oraz przekazywanie danych podmiotom trzecim. Kliknij "OK", aby wyrazić zgodę.

cbar.button.agree

Ustawienia plików cookie

Tutaj masz możliwość włączenia poszczególnych plików cookie zgodnie ze swoimi preferencjami.

Zgadzam się ze wszystkim Odmítnout vše