Kategorie: mięso

Różnica między mięsem a rasą kurną

Přidáno 20.04.2020

Czy utrzymujesz kury na jaja lub ich mięso? Jakkolwiek masz go w domu ze smakiem, istnieją rasy kur, które są bardziej odpowiednie dla jaj, ...

Czytaj dalej

Mięso i kości dla kur: dać lub wolą wyrzucić

Přidáno 20.04.2020

To, że kury mają symbiotyczny związek z naszą kuchnią, jest więcej niż pewne. Ale gdzie jest granica tego, co kury powinny dostać z kuchni, ...

Czytaj dalej

Mięso drobiowe lub które kura smakuje najlepiej

Přidáno 20.04.2020

Jeśli jesteś miłośnikiem mięsa drobiowego, wiesz, że to mięso jest jednym z najczęściej używanych składników w naszej kuchni, najbardziej ...

Czytaj dalej

Dziewięć smaków indyka

Přidáno 20.04.2020

Turcja jest największym rodzajem tradycyjnego drobiu domowego, a jego mięso oferuje wiele możliwości przetwarzania.

Czytaj dalej

Hoduj francuskich elegans w postaci męskiej kaczki

Přidáno 20.04.2020

Ruiny bardzo przypominają wyglądem krzyżówkę, z której rasa ta pochodziła we Francji w XIX wieku. hodowane.

Czytaj dalej

Wypróbuj różnorodne mięso indycze

Přidáno 20.04.2020

Mięso z indyka jest jednym z ulubionych przysmaków i popularnym odrodzeniem menu dzięki bogactwu wariantów przetwarzania.

Czytaj dalej

Kura globetrotter # 3: Brazylijska skrzynka z mięsem drobiowym

Přidáno 20.04.2020

W kwietniu świat wstrząsnęła sprawa dotycząca eksportu zepsutego mięsa z brazylijskich zakładów przetwórczych.

Czytaj dalej

Przyszłość kurczaka: szybcy już nie latają

Přidáno 20.04.2020

Dość wolno rosnący kurczak = najbliższa przyszłość kur. 47-dniowe pisklęta zadzwoniły na półkach.

Czytaj dalej