Přidáno 20.04.2020
Czy utrzymujesz kury na jaja lub ich mięso? Jakkolwiek masz go w domu ze smakiem, istnieją rasy kur, które są bardziej odpowiednie dla jaj, ...
Czytaj dalej
To, że kury mają symbiotyczny związek z naszą kuchnią, jest więcej niż pewne. Ale gdzie jest granica tego, co kury powinny dostać z kuchni, ...
Jeśli jesteś miłośnikiem mięsa drobiowego, wiesz, że to mięso jest jednym z najczęściej używanych składników w naszej kuchni, najbardziej ...
Turcja jest największym rodzajem tradycyjnego drobiu domowego, a jego mięso oferuje wiele możliwości przetwarzania.
Ruiny bardzo przypominają wyglądem krzyżówkę, z której rasa ta pochodziła we Francji w XIX wieku. hodowane.
Mięso z indyka jest jednym z ulubionych przysmaków i popularnym odrodzeniem menu dzięki bogactwu wariantów przetwarzania.
W kwietniu świat wstrząsnęła sprawa dotycząca eksportu zepsutego mięsa z brazylijskich zakładów przetwórczych.
Dość wolno rosnący kurczak = najbliższa przyszłość kur. 47-dniowe pisklęta zadzwoniły na półkach.